Browsing Category

Psikologji

Të menduarit nën efektin e ankthit është një rreth vicioz... Të menduarit nën efektin e ankthit është një rreth vicioz, i cili furnizohet nga besimet kyçe si një burim energjie, pra si…
Read More...

Derisa kontrata të na ndajë…

Si po rriten marrëveshjet paramartesore në Shqipëri Shqiptarët po orientohen gjithmonë e më shumë drejt kontratave, duke mos ia lënë në dorë të nesërmen spontanitetit.…
Read More...

Horoskopi i datës 13 maj 2018

Dashi Do ndodhin goxha mosmarrëveshje sot në jetën tuaj në çift dhe atmosfera do jetë e trazuar. Tregohuni pak më të vëmendshëm dhe mos neglizhoni asnjë detaj. Klima në planin…
Read More...