Browsing Category

Psikologji

A kurohet pesimizmi?

Nga Derek Beres Një gotë e thjeshtë uji është përdorur për shumë kohë, për të vlerësuar tipin e personalitetit tuaj. A jeni pesimist? Padyshim, fiksoheni pas gjysmës së zbrazët…
Read More...

Kur pyesim “Ku je?”

AGIM BAÇI Heshtje, dallgë, shapka, sandale e më pas një zë në sfond… Dardana Berdyna, regjisore dhe aktorja e kompanisë teatrale “La quarta Parete” në Trento të…
Read More...

HAP “DYERT” E REJA TË JETËS

Psikologe klinike : Antonela Rama Gjendesh në korridor të jetës. Prapa teje gjenden shumë dyer të mbyllura – punë të cilat më nuk i bën, nuk i flet, ose nuk i mendon, përvoja të…
Read More...