Browsing Category

Psikologji

Unë jam kurvë, po ti çfarë je?!

Nga Erjona Rusi  S’kam për ta harruar herën e parë që e dëgjova këtë fjalë nga aq afër, më tingëlloi pisët mu tek veshët e mi. Sa kisha filluar gjimnazin dhe ecja me Anën jashtë…
Read More...

Të Dua…

Të Dua… Në një mënyrë të pashpjeguseshme, në një formë të pashpjegueshme, në një mënyrë kontradiktore... Të Dua për gjendjet e mia shpirtërore, që janë të shumta dhe ndryshojnë…
Read More...