Browsing Category

Politike

Hahn: Rama ‘Delirant e Arrogant’

Kjo është rruga e duhur drejt BE... Johannes Hahn, komisioneri i BE për zgjerimin, më së fundmi pasi është njohur me vlerësimet dhe qëndrimet e vendeve kryesorë të BE, Gjermanisë,…
Read More...