Opinioni Publik

Opinioni Publik

- Aktualitet Opinioni Publik

MENTOR KIKIA Bota ka ndryshuar. Madje kjo e jona(bota e medias) është përmbysur. Rrjetet sociale dhe shpërthimi i teknologjisë i ka ndryshuar realitetet mediatike. Kur doli në skenë ...
0
- Opinioni Publik Portalet

Nga Sara Gurabardhi Që të qartësohemi që në nisje: ky nuk është një shkrim kundër Ijes. Absolutisht jo. Ija është një gjyshe tipike shqiptare, që mbart si në ...
0
- Opinioni Publik

Kreshnik Osmani Me rastin e vizitës së kryeministrit Shqiptar në Gjermani, shtypi gjerman, ndër të tjera nënvizon me bold dhe shkruan kështu: “Basketbollisti dhe artisti piktor nga Tirana ...
0
- Opinioni Publik Publikisht(OP-ED)

Nga Alfons Zeneli Gjatë L2B në nje kazerme gjermane në Korçë, një ballist korçar vrau një ushtar gjerman pasi ky i fundit shau flamurin me shkabë të shqiptarëve. Sigurisht e arrestuan ...
0
- Opinioni Publik

Çfarë duhet të bëjnë njerëzit kur shohin një kryeministër që, pasi u ka marrë votën duke premtuar ulje të taksave dhe përmirësim jetese, pa përfillur as fjalën e ...
0
- Opinioni Publik

Nga Sonila Meco Duke filluar nga dje, 1 prill 2018, ka hyrë në fuqi kufiri i regjistrimit në TVSH prej 2,000,000 lekë për biznesin e vogël. Pra çdo ...
0
- Opinioni Publik

Përparim Kabo  Protesta e sotme dhe ndonjë tjetër paralajmëruese me kamion në rrugën e kombit në lidhje me pagesën për të kaluar atje duhen lexuar me vemendje…Ka një ...
0
- Opinioni Publik

 Nga Kozeta Kurti … që t’i gënjeni me një banane e t’i detyroni të bëjnë veprime nga më të çuditshmit, vetëm që të bëni sehir ju, të argëtoheni ...
0
- Opinioni Publik

Nga Kreshnik Osmani Projekti është shume i qartë dhe nuk ka vend per shume filozofira. Fillimisht duhet te biem dakord se Orientimi sexual “ndryshe” nuk eshte patologji por ...
0
- Opinioni Publik

Nga Flutura Açka  Unë jam një dikush që e dua Kosovën mbase më shumë se Shqipërinë, për shumë arsye të miat personale, megjithëse nuk i ndaj dot. Ndaj, ...
0