25 Shkurt, 2018
MEMO

MEMO

Fotogalleri Kryesore MEMO Statusi Publik

Grafike nga cikli “LOPATA DHE BIDONA”…Populli i Tiranes i paisur me bidona, shkon te vadisi pemet e sapo mbjella. ...
0
Fotogalleri Kryesore MEMO

Grafike nga Avni Delvina  ...
0
Fotogalleri MEMO

Leonardo Metohu /Lali Eri …Dashuri dhe Urrejtje! ...
0
Kryesore MEMO

Ku ndryshon Mic Sokoli nga Ben Blushi? Mici i vuri gjoksin Topit dhe…vrau veten. Beni do i vërë gjoksin Topit dhe do të “vrasë”…kë ka në listë. ...
0
Kryesore MEMO

Nga Genc Sejko Po te ishte Rama kryeminister sot do kishim drejtesi per 21 Janarin ...
0