Browsing Category

Lajme

Vetingu rrëzon Admir Thanzën

Fshehu dënimin në Itali, lidhje me persona të kriminuar, dhe… Është dhënë vendimi në KPK për shkarkimin e Admir Thanzës, me detyrë gjyqtar në Gjykatën e Lartë. Kjo…
Read More...