Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete

Një zyrtar i komunës Kanj-sir-Mer në alpet franceze, ka refuzuar t’i kurorëzojë një çift për shkak të dallimit të madh në moshë prej hiq më pak se 42 ...
0
Kuriozitete

Kur afrohen festat e fundvitit, ajo ç’ka në bëjmë papushim është të hamë. Ushqehemi pafund me kalori dhe ahrrojmë se pasi të kalojë pjesa festive do të gjendemi ...
0
Kultura Kuriozitete

Shqiptarët e nisin ditën e sotme me numërimin pas për 25 milionë euro që do të dalin nga xhepat e tyre përgjatë gjithë vitit 2018 si taksa shtesë ...
0
Kuriozitete

Gjatë këtyre 300 viteve të fundit, Bota po futet në një periudhe të të ftohtit ekstrem. Ulja e aktivitetit të Diellitpo sjell një priudhë që ngjan me atë ...
0
Kuriozitete

Rrjete sociale, posta elektronike, aplikime bankare, sisteme alarmi, biznese online, platforma të linjave ajrore dhe hoteleve përdorin të gjithë një fjalëkalim. Miliona njerëz denoncojnë vjedhjen e të dhënave ...
0
Kuriozitete

A keni ndonjë plan special për Vitin e Ri? Kjo është koha më e bukur e vitit dhe ndonjëherë shijohet më shumë kur qëndron me familjen dhe shikon ...
0
Kuriozitete Lajme

Google është shndërruar në një hapësirë që çdokush kërkon dhe gjen informacionet për të cilat ka interes. Me zhvillimin e teknologjisë, edhe ky motor kërkimi gjigant është zhvilluar ...
0
Kuriozitete Lifestyle Showbiz

Rëndomë thuhet se “paraja ndjek të njëjtën rrugë” ose “paraja shkon te paraja”. Këto thënie kanë gjetur vërtetësi te fakti se njerëzit më të pasur në botë, gjatë ...
0
Kuriozitete

E keni pyetur veten ndonjëherë se çfarë do të mund të ndodhë nëse Toka ndalon së rrotulluari vetëm për pak! Përderisa askush nuk është i sigurt se si ...
0
Kuriozitete Lifestyle Showbiz

Temperaturat në Kanada janë ekstremisht të ulëta ku shkojnë deri -34gradë, ndërsa autoritetet thonë se kjo gjendje do të vazhdojë edhe në ditët në vijim, dhe qytetarët janë ...
0