Kuriozitete

Kuriozitete

Kuriozitete Lajme

Për herë të parë në histori, Arabia Saudite lejoi gratë të shihnin një ndeshje futbolli lokale, e cila u zhvillua në qytetin e Jeddah. Gratë u lejuan të ...
0
Kuriozitete Lifestyle

WhatsApp, një prej shërbimeve më popullore në botë të komunikimit, arriti një rekord të ri mbrëmjen e vitit të ri: më shumë se 75 miliardë mesazhe janë dërguar ...
0
Kuriozitete Lifestyle Showbiz

Nga perspektiva e një psikologu, bërja e një selfie është një veprim i vetëorientuar që lejon përdoruesit të përcaktojnë individualitetin dhe rëndësinë e vetes së tyre dhe po ...
0
- arkiv magazine Kuriozitete

Kastriot Dervishi Indoktrinimi i popullit shqiptar ndër vite me helmin komunist është aq i thellë, saqë nuk ka të huaj ta marrë me mend. Një tregues i kësaj ...
0
Kuriozitete

Një nga figurat më ikonike në fillim të shekullit të XX-të, Mustafa Qemal Ataturku, mbahet mend si udhëheqësi i cili doli nga hiri i Perandorisë Osmane për të ...
0
Fotoreprtazh Kuriozitete

“Kur shoqërohet nga sinqeriteti dhe privohet nga ligësia, të qeshurit del i gëzueshëm, i ëmbël, pork u e gjen gëzimin dhe ëmbëlsinë ndër njerëzit? Se të qenit i ...
0
Fotoreprtazh Kuriozitete

Dy ditë nga përfundimi, kapiteni gjerman Ernst Lindemann derdhi një lot dhe me një lëmsh në grykë u tregoi oficerëve një mesazh që sapo kishte mbërritur nga Berlini. “Führeri ...
0
Kuriozitete

Raportet midis njerëzve shoqërohen me një sërë kënaqësish dhe lumturish, por janë njëkohësisht edhe shkaku i pakënaqësive dhe mërzitjeve. Dhe një nga gjërat më të rëndësishme që duhet ...
0
Kuriozitete Lifestyle Showbiz

Nga Filantrope tek ikonë stili , princeshë Diana ishte e njohur për shumë gjëra . Por a dini ju gjithçka për Princeshën e Anglisë? Këto janë 6 gjërat ...
0
Kuriozitete

Një zbulim brenda Piramidës së Madhe të Egjiptit ishte ndër zbulimet shkencore dhe misteret e pazgjidhura që na lanë të habitur duke kremtuar këtë vit. Ne mund të ...
0