Kuriozitete

Kuriozitete

- Kuriozitete

Fizikisht njerëzimit me teknologjinë aktuale i duhen miliona e miliona vite që të shkëputet nga galaksia e vet dhe të udhëtojë drejt galaksive fqinje. Megjithatë, po falë teknologjisë ...
0
- Kuriozitete

Kina dhe Rusia kanë rritur përpjekjet dhe shpenzimet për të ngushtuar hendekun e fuqisë ushtarake që kanë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por Uashingtoni duket se do ...
0
- Kuriozitete

Nga shkencëtarët janë zbuluar ilaçe për t’i ardhur në ndihmë njerëzimit, kanë shpikur internetin, teknologjia ka evoluar falë tyre, por ata japin edhe lajme të këqija. Një shkencëtar ...
0
- Kuriozitete

Që kur filloi bota, ne kemi qenë të rrethuar nga mistere. Disa janë zgjidhur nga shkenca, por të tjerë mbeten të pashpjegueshëm dhe mund të mbeten të pazgjidhur ...
0
- Kuriozitete

Një obelisk është një monument i gjatë, me katër anë, i cili përfundon në një formë piramidale në krye të tij. Në të kaluarën, shumica e obeliskëve ishin ...
0
- Kuriozitete

Këto monumente të famshme u ndërtuan për t’u bërë simbol i qytetit. Roli i tyre tejkalon thjesht dhënien e kohës. Orët më të famshme në botë janë bërë ...
0
- Kuriozitete

Përkundër globalizimit që na bën të ndihemi se bota është më e hapur se kurrë, ka ende vende që janë fshehur në mister, ndonjëherë për arsye të forta. ...
0
- Kuriozitete

Megjithëse shkenca mund të shpjegojë pothuajse çdo gjë që ndodh në këtë planet, kjo nuk do të thotë se nuk ka vend për mistere të vogla. Disa vende ...
0
- Kuriozitete

Një pilot i një avioni të Marinës së SHBA është habitur pasi ka qenë dëshmitar i një objekti misterioz fluturues mbi Oqeanin Atlantik. Ky moment u kap në ...
0
- Kuriozitete

Teoria mbizotëruese e shkencëtarëve sa i takon kalimit përmes një vrime të zezë është ajo që pohon se me gjasa trupi i njeriut do të copëtohej, ose të ...
0