Browsing Category

Kultura

Dita e Verës sipas Faik Konicës

“Dita e Verës është dita në të cilën stërgjyshërit tanë, kur s`kish lindur Krishtërimi, kremtonin bashkë me Romakët dhe Grekët e vjetër, perëndite e luleve, të shelgjeve,të krojeve.…
Read More...