Browsing Category

Kultura

Poezi/ Baba ne ikëm

  Petrit Ruka Baba, ne ikëm,… Shtëpinë e braktisëm… Një kohë arixhinjsh jeton gjithë bota, Dhe foton tënde nga muret e zbritëm, Si dryn një palë lot vendosëm tek porta……
Read More...