Browsing Category

Horoskopi 18 korrik 2018

Dashi-Ndonëse do të keni keqkuptime të vogla që ju pengojnë, nuk duhet të dekurajoheni pasi në vendin e punës mund të hasni në vështirësi. Kjo ditë ju fton që të mos përhumbeni pas disa…
Read More...

Tërmeti dhe shiu

Artan Fuga Ra tërmeti sot aty rreth orës 15, isha në restorant, askush nuk çau kokë. Dikush vazhdoi të thërriste : Edhe një syltjaç për këtë zonjën kamarier! Termet - tha…
Read More...

Prostitucioni Fiskal

Klodian Tomorri Kur një qytetar i zakonshëm, pas shumë mundimesh, shkon të blejë një shtëpi 80 mijë euro bashkia i thotë stop. Paguaj edhe 6 400 euro taksë infrastrukture për mua.…
Read More...