Browsing Category

Our Story

FIFI DHE STRESI ishin të lidhur…

Reperi i njohur Stresi është një prej personazheve më përfolur të showbizit shqiptar. I cilësuar si ‘djali i keq’, reperi përfshihet shpesh në probleme me policinë dhe kështu ndodhi…
Read More...