Browsing Category

humor

Si “parkohet” makina

T’i japësh makinës është një sfidë më vete dhe nuk janë të pakta rastet kur automjetet përfundojnë në pozicione mjaft të çuditshme. Drejtuesit e tyre kanë shpërndarë në…
Read More...

Nobeli dhe Kadareja

Qytetari Lul Mazreku ndryshe nga pasanikët të cilët thonë “mos më pyesni për një milionëshin e parë” tregon për emisionin “Me Kuletë të Hapur” sekretin e pasurisë së tij. “Herën e parë…
Read More...