Browsing Category

humor

I varfëri dhe i pasuri…

Unë jam i pasur, Para kam me thasë, Veç vdekjes i trembem, S'i trembem dynjasë. Të gjithë më duan, Shumë më respektojnë, Në festa dhe gëzime, Të parin më ftojnë. Biznese pa…
Read More...

SHERR TEK OPOZITA

Jani Malo (Ndalohet publikimi i këtij lajmi nga gazetat, portalet dhe televizionet pa lejen e ERTV) Në shkurt nisin protestat e opozitës. Dhe kur pritej që ato të përuroheshin në…
Read More...