Browsing Category

humor

Kanë humbur Çili e Caci!

Nga Flamur Vezaj Policia e Shtetit e drejtuar nga Lleshi, në bashkëpunim me Zyrën e Prokurores së Përgjithshme të Përkohshme Marku, kanë nisur hetimet për “zhdukjen” e dy pronarëve të…
Read More...

BABAGJYSHI dhe FËMIJËT

Nga JANI MALO Këtë vit fëmijët, të pakënaqur nga përvoja e viteve të shkuara, i bënë Plakut të Vitit të Ri një listë të gjatë me gjërat që duan. Ia dërguan atij një muaj përpara.…
Read More...