Browsing Category

humor

Vallahi s’i shajta!

(Live; duke ndodhur) Blendi Fevziu: Jeni te detyruar t'u tregoni shqiptareve, ti dhe Basha marreveshjen e fshehte qe kane bere dy burra te mbyllur ne nje dhome te vetem, ne diten…
Read More...