Browsing Category

humor

Karikatura/ V. K.

V.K. Është variant i "Let it be"-së, Kjo V.K. nuk e kuptova?! Dikush më shkruajti V.K. Dhe për një çast u befasova! Ç'të jetë vallë kjo V.K.? Mos është shkurtim V.K.M.-je?!…
Read More...