Browsing Category

Horoskopi

Horoskopi 20 shtator 2018

DASHI Sot në ambientin afektiv disa situata mund të provokojnë paqartësi  në marrëdhënien tuaj me partnerin. Në ambientin e punës do të jeni mjaft të ngarkuar me detyra që do t’ju…
Read More...

Horoskopi 18 shtator 2018

Dashi-Në këtë rrugëtim rritjeje, po zbuloni disa anë të panjohura nga vetja juaj, të cilat i keni mbajtur të fshehura kohëve të fundit, prej frikës se mos lëndoheshit. Megjithatë ky…
Read More...

Horoskopit, datë 11 shtator 2018

DASHI Ambienti në çift do jetë përgjithësisht i trazuar. Do e kundërshtoni së tepërmi atë që keni në krah dhe kjo do sjellë debate. Nëse bëni investime të mëdha në planin financiar…
Read More...

Horoskopi 10 shtator 2018

DASHI Kush është duke filluar raporte të reja, do të jetë i favorizuar në planin e erosit, veçanërisht në këtë ditë. Mos nxitoni në bërjen e planeve, sepse jo gjithçka mund të…
Read More...

HOROSKOPI 4 shtator 2018

DASHI Sot mund të shijoni të gjitha kënaqësitë e jetës që për ju kanë rol të rëndësishëm. Yjet  do ju lejojnë të përdorni sharmin tuaj për të tërhequr pas vetes personat që ju…
Read More...

Horoskopi i muajit shator

Shtatori një muaj që na ndryshon humorin dhe ritmin e së përditëshmes, një muaj që bëjmë riorganizimin dhe riprogramimin e jetës sonë. Vera që kaluam ishte me përvoja shumë të vështira,…
Read More...

Horoskopi 31 gusht 2018

DASHI Sot duhet të angazhoheni me diçka që do t’ju zërë një pjesë shumë të madhe të ditës. Mos e lini veten të bini pre e parandjenjave të këqija. Mundohuni t’i kushtoni vëmendje vetes…
Read More...

Horoskopi 30 gusht 2018

DASHI Duhet të dëgjoni këshillat e personave që ju duan shumë e ju vendosin përballë realitetit, kështu që bëni mirë të pranoni sugjerimet e tyre si në sektorin profesional ashtu…
Read More...