Browsing Category

Horoskopi

Horoskopi 16 tetor 2018

Dashi-Në këtë moment duhet të mundoheni të riorganizoni idetë tuaja, për shkak se do të keni intuitë të shkëlqyer, e cila do të rezultojë fituese për karrierën tuaj. Kjo e martë…
Read More...

Horoskopi 11 tetor 2018

Dashi-Parashikohen mundësi shumë të mira për të mbyllur çështje të rëndësishme profesionale. Megjithatë duhet të jeni të gatshëm, që të merrni përsipër disa përgjegjësi më shumë. Nga…
Read More...

Horoskopi 7 tetor 2018

Dashi-Mund të ketë më në fund të reja të rëndësishme për karrierën tuaj aktuale. Jini të gatshëm për të çuar përpara propozime të cilat do ju lejojnë që të bëni përparime të ndjeshme në…
Read More...

Horoskopi 3 Tetor 2018

DASHI Sot do të keni një ndjenjë dashurie për dikë. Ky mund të jetë një person që ka lidhje profesionale me ty. Marrëdhënia mund të jetë e qëndrueshme, nëse ju jeni të kujdesshëm.…
Read More...

Horoskopi 1 Tetor 2018

Dashi-Do përballeni me një të papritur të cilën me zor do e zgjidhni. Në raportin dashuror mos jini negativ, pasi ky është një moment i rëndësishëm, për të rindezur pasionin. Demi…
Read More...

Horoskopi 30 shtator 2018

Dashi-Në fillim të ditës, energjia dhe niveli i entuziazmit i të lindurve të kësaj shenje do të jenë mjaft të ulëta. Pushoni, flini dhe më tej dilni në një shëtitje për tu relaksuar.…
Read More...

Horoskopi 28 shtator 2018

Dashi Do të jeni mjaft të aftë për të lexuar synimet e personave që keni pranë dhe për këtë arsye duhet të mundoheni që të mbyllni të gjitha ato lidhje apo bashkëpunime që nuk ju…
Read More...

Horoskopi 26 shtator 2018

DASHI Sot do të jeni të ngarkuar me punë jashtë orarit. Kur dikush mund t’iu bëjë një vërejtje të çastit, ju mund ta merrni si fyerje. Punoni vetëm nëse ju më pas do të dilni të…
Read More...