Browsing Category

HI-TECH

Samsung Galaxy Note 9 po vjen….

Data e lëshimit zyrtar të Samsung Galaxy Note 9 është 24 gusht, dukshëm më herët se lëshimi i Note 8 vitin e kaluar që ishte 15 shtator në Britani të Madhe dhe SHBA. Matt Swider nga…
Read More...

Njohuni me këto shpikje të kroatëve

Kroacia ka ofruar shumë për botën, shumë. Kroatët janë përgjegjës për disa nga shpikjet e shumta që kanë ndryshuar fjalë për fjalë botën dhe shoqërinë dhe të bëjë atë lloj bote që e…
Read More...