Browsing Category

HI-TECH

Samsung Galaxy Note 9 po vjen….

Data e lëshimit zyrtar të Samsung Galaxy Note 9 është 24 gusht, dukshëm më herët se lëshimi i Note 8 vitin e kaluar që ishte 15 shtator në Britani të Madhe dhe SHBA. Matt Swider nga…
Read More...