Browsing Category

HI-TECH

Fundi i privatësisë

Gjithnjë e më shumë gjurmë digjitale dhe algoritma gjithnjë e më të forta zbulojnë tiparet tona më intime të personalitetit. Sfera private nuk ekziston më, deklaron Michal Kosinski në…
Read More...

Nje sulm kibernerik ka goditur globin

Kompanitë në të gjithë globin po raportojnë se janë goditur nga një sulm i madh kibernetik i njohur si ‘ransomware’, shkruan BBC Agjencia britanike e reklamave WPP është ndër ata që…
Read More...