Browsing Category

HI-TECH

Gaz Paja imiton Ylli Bakën

Që Gaz Paja imiton shumë mirë, kjo është diçka që dihet, pavarësisht se ai ka krijuar personazhe dhe në “Portokalli” interpreton ato role. Megjithatë në kohën e pushimit artisti…
Read More...