HI-TECH

HI-TECH

- HI-TECH

Një ndjekës i dukurive paranormale, që më shumë është i fokusuar në hulumtimin e jetës së jashtëtokësorëve, pretendon ta ketë zbuluar një objekt misterioz në sipërfaqen e Hënës. ...
0
- HI-TECH

Në ndërtimin e kompanisë më të madhe botërore të reklamave gjatë 30 viteve të fundit, Martin Sorrell, Drejtori Ekzekutiv i WPP, i ka mbijetuar dy recesioneve dhe një ...
0
- HI-TECH

Deri në vitet 70 fjala celular nuk kishte fare të bënte me elektronikën apo telefoninë. Ishte data 3 prill 1973 kur në New York u bë telefonata e ...
0
- HI-TECH

Në vitin 2020, “Apple” mund të nxjerrë në treg “iPhone” që paloset. Kështu ka zbuluar analisti i Bankës së Amerikës, Merrill Lynch, që citon disa furnizues të “Apple” ...
0
- HI-TECH

Bill Gates u është bashkuar zërave kundër monedhave virtuale, madje themeluesi i Microsoft shkon më tej, kur thotë se këto monedha, si Bitcoin tërthorazi po vrasin njerëz. Gates ...
0
- HI-TECH

Në vitin 1996 është hedhur në treg telefonin origjinal Nokia 8110 dhe tre vite me vonë goditi në filmin The Matrix ndërsa e mbante në dorë aktori Keanu ...
0
- HI-TECH

Gjiganti i teknologjisë, Samsung, ka prezantuar sot dy modelet e reja të smartfonit Galaxy, S9 dhe S9+. Dy modelet e reja janë thuajse identikë në dizajn me paraardhësit. ...
0
- HI-TECH

Zhvillimet teknologjike në industrinë e makinave nuk kanë fund. Në Panairin e Gjenevës, gjigandi gjerman çudit me modelin Volkswagen “I.D., Vizzion”. Kjo është një makinë me drejtim autonom ...
0
- HI-TECH

Aftësia jonë përqëndruese është përkeqësuar në 20 vitet e fundit për faj të aplikacioneve dhe të uebsajteve të konceptuara për të tërhequr vëmendjen tonë. Dikush po studion mënyra ...
0
- HI-TECH Lajme

Me qindra përdorues të iPhone X, janë shprehur të shqetësuar se telefoni i tyre ka një problem në funksionin e tij primar. iPhone X nuk i përgjigjet thirrjeve ...
0