Fotoreprtazh

Fotoreprtazh

- Fotogalleri Fotoreprtazh Lajme

Rruga Shirq-Derragjat në zonën e Dajçit është e bllokuar. Fshati Shirq është më i godituri si shkak i rritjes së nivelit të ujit. Dëmët në këtë zonë janë ...
0
- Bota Fotoreprtazh

 The Colosseum covered by snow during a snowfall in Rome, Italy, 26 February 2018. Schools and public offices were closed and snow-removal crews were in place as Rome ...
0
Fotoreprtazh Kuriozitete

“Kur shoqërohet nga sinqeriteti dhe privohet nga ligësia, të qeshurit del i gëzueshëm, i ëmbël, pork u e gjen gëzimin dhe ëmbëlsinë ndër njerëzit? Se të qenit i ...
0
Fotoreprtazh Kuriozitete

Dy ditë nga përfundimi, kapiteni gjerman Ernst Lindemann derdhi një lot dhe me një lëmsh në grykë u tregoi oficerëve një mesazh që sapo kishte mbërritur nga Berlini. “Führeri ...
0
Fotoreprtazh

Përmes një mesazhi në twitter, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj thotë se falë investimeve afatgjata të Bashkisë së Tiranës, situata në dy lumenjtë që përshkrojnë Tiranën ...
0
Fotoreprtazh

Shqiptarët brenda dhe jashtë Shqipërisë, në ҫdo krahinë ku flitet shqip, kanë festuar 28 dhe 29 nëntorin, 105 vjetorin e Pavarësisë, dhe 73-vjetorin e Ҫlirimit. 28-29 nëntori është ...
0
Fotoreprtazh

Nga Nikoleta Kovaçi Të kërrusur dhe me krye të mbuluar me shall e kapuç, tre persona, që duken si gra, gërryenin në anë të rrugës. Ftohtë i egër! ...
0