25 Shkurt, 2018
Fotogalleri

Fotogalleri

Fotogalleri Kryesore MEMO Statusi Publik

Grafike nga cikli “LOPATA DHE BIDONA”…Populli i Tiranes i paisur me bidona, shkon te vadisi pemet e sapo mbjella. ...
0
Fotogalleri Kryesore MEMO

Grafike nga Avni Delvina  ...
0
arkiv magazine Fotogalleri

Plazhi i Currilave, si ishte dhe si është masakruar nga deputete, gjyqtare, drejtoresha dhe jo vetëm. Një pronë publike që është bërë pjesë e oborrit të privatit. ...
0
Fotogalleri Kryesore Statusi Publik

Grafike nga cikli “Sherbimi funeral ALBANIA” Shqipëria plaket: Ikin 19 mijë të rinj, shtohen 11 mijë pleq brenda një viti. Shqipëria po humb gjithnjë e më shumë nga ...
0
Fotogalleri MEMO

Leonardo Metohu /Lali Eri …Dashuri dhe Urrejtje! ...
0
Fotogalleri Kryesore Lajme

Qindra protestues janë mbledhur sërish sot në protestë kundër marrëveshjes së Edi Ramës me grekët, ku do të falen të paktën 22.1 kilometra det. Protesta po zhvillohet para ...
0
Fotogalleri Kryesore

I vihet çelësi një tjetër dyqanit te mishit Vijon aksioni i AKU. Një dyqan tregtimi mishi, prej 6 vitesh ushtronte aktivitet në Yzberisht, pa asnjë dokument ligjor dhe ...
0
Fotogalleri

Grafike nga cikli “Tre muaj per te vene nje mjeker alla Schulz”   ...
0