Çekiçi i Vettingut

Çekiçi i Vettingut

- Çekiçi i Vettingut

Në seancën e parë të hapur dëgjimore, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK, e akuzoi gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese Fatos Lulo se kishte bërë deklarim të rremë për ...
0
- Çekiçi i Vettingut

Llogaridhënia publike për ligjshmërinë e pasurive, kontaktet e mundshme me krimin dhe aftësitë profesionale nis sot në orën 11:00, në Pallatin e Koncerteve, me anëtarët e Gjykatës Kushtetuese. ...
0
- Çekiçi i Vettingut

 Lista me 20 emra që do të kanditojnë për postet vakante në Gjykaten Kushtetuese ka mbërritur në Kuvend dhe ku afati i fundit i dorëzimit të dokumentacionit ishte ...
0
- Çekiçi i Vettingut

U  thirr nga gjyqtari Broci Këshilli i Emërimeve në Drejtësi është mbledhur sot për herë të parë pas thirrjes së anëtarit të Gjykatës së Lartë, Artan Broci. Sipas ...
0
- Çekiçi i Vettingut Lajme

Ecuria e reformës në drejtësi dhe zbatimi i vettingut ka qenë në fokus të takimeve të ndara që kryeprokurorja Arta Marku ka zhvilluar me Ambasadoren e BE-së dhe ...
0
- Çekiçi i Vettingut

Pesë pistat e punës së prokurorëve Puna për hetimin e ish Kryeprokurorit Adriatik Llalla nga grupi i prokurorëve specialë që po meren me çështjen e tij nën mbikqyrjen ...
0
- Çekiçi i Vettingut

Një dosje plot 48 faqe që mban nr.169, e cila mban firmën e të famshmit Ramadan Troci, ish-drejtues i Prokurorise Vlorë dhe vartësve të tij Albert Kuliçi e ...
0
- Çekiçi i Vettingut

Ish Kryeprokurori i Shqipërisë Adriatik Llalla ka blerë “një fshat të tërë” në periferi të Tiranës, në krahun e djathtë sa nis e mer udhë autostrada Tiranë- Elbasan.  ...
0
- Çekiçi i Vettingut

Komisioneri Heral Saraçi Komisioni i Disiplinës shkarkon komisionerin publik, Heral Seraçi. Vendimi është marrë pas kërkesës së Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) për shkelje të kryera nga komisioneri ...
0
- Çekiçi i Vettingut Lajme

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zbardhur vendimin për të ndërprerë procesin e rivlerësimit kalimtar për ish Kryeprokurorin Adriatik Llalla. Vendimi i cili vjen pasi Llalla deklaroi se ...
0