Browsing Category

arkiv magazine

10 Maj, ja ngjarjet në këtë datë

Sot data shënon 10 maj. Më poshtë do ju njohim me ngjarjet kryesore, cilat figura publike kanë lindur dhe kanë vdekur në këtë datë. Ngjarje 1497 - Ameriko Vespuçi, detari italian…
Read More...

Gjurmëve të Skënderbeut në Has

NDUE DEDAJ Hasi dardan është i pagë zuar me tre emra: Hasi i Rrafshit, Hasi i Gurit e Hasi i Brisë, që tregojnë natyrën e kësaj treve malore, plot gryka e qafa, bimësi dhe kullota…
Read More...