Berisha i përgjigjet genjeshtrave të Ramës për Rrugën e Kombit

Edi Rama u mburr dje në një status në profilin e tij në facebook se vetëm me paratë që ka mbledhur bashkë me konceisionarin e rrugës, ka mundur të ndërtojë 7 ura të reja në Rrugën e Kombit.

Kjo gënjeshtër është hedhur poshtë nga ish-kryeministri Berisha, që e ka cilësuar si ‘një krenari mjeranë të një njeriu që nuk përfundoi dot në 6 vite shtatë gjysem ura qe duhej te perfundonin ne fund te vitit 2013!

‘Krenaria mjerane me gjysem gjeli ne vit e Edvin Hajnise!

Miq, Edvin Hajnia u mburr dje se keto dite perfundojne ndertimin 7 ura spektakolare ne Rrugen e Kombit.

Ne te vertet kjo eshte nje krenari mjerane pasi:

– Edvini mezi ndertoi gjysem gjeli ne vit, apo ai

– nuk perfundoi dot ne 6 vite shtate gjysem ura qe duhej te perfundonin ne fund te vitit 2013!

Po rikujtoj ketu se qe nga viti 2013 gjer sot akoma nuk perfunduan 7 gjysmat e urave ne segmentin e autostrades Kukes – Morine te Rruges se Kombit, te cilat kishin projektin, financimin dhe ishin ne ndertim e siper dhe duhej te perfundonin ne fund te vitit 2013.

Ndertimi i ketyre gjysem urave apo siç i quan Edvin Hajnia gjysem gjelave duhej per kalimin e urave te ndertuara nga dy korsi qe ishin ne kater korsi.

Mirepo u bene 6 vite pra 72 muaj dhe 7 gjysem urat akoma nuk kane perfunduar dhe perveç kesaj kostoja e çdo gjysem gjeli te Edvin Hajnise u rrit me shtate here krahasuar me ate te urave ekzistuese, te cilat perfunduan ne nje afat kohor 18 mujor.

Zvarritja me 6 vite e perfundimit te 7 gjysmave te urave te segmentit Kukes – Morine te Rruges se Kombit kishte dy shkaqe:

Se pari,

– urrejtjen patologjike te Zografit Bis per Rrugen e Kombit por pa dyshim, se dyti,

– hajnine sa me spektakolare te mundshme ne ndertimin e tyre. Sb’

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.