Bëborë në Romë, Foto fantastke…

- -, Bota, Fotoreprtazh
0
The Colosseum covered by snow during a snowfall in Rome, Italy, 26 February 2018. Schools and public offices were closed and snow-removal crews were in place as Rome was on high alert for a first winter blast. Snowfall last week in Rome brought the capital to a standstill for days. ANSA/ANGELO CARCONI

Stuhia siberiane e paralajmëruar prej një jave nga meteorologët, përveçse ka sjellë probleme me qarkullimin në kryeqytetin italian, Romë, ka ofruar edhe pamje mahnitëse.

Kryeqyteti italian është zgjuar “i bardhë” këtë mëngjes dhe nga Koloseumi deri në bregdet është parë një entuziazëm i rrallë nga qytetarët që kanë dalë të shijojnë motin e pazakontë.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *