BE, Leksione Demokracie nga një Shoqe Prokurore e Diktaturës Komuniste

Avokati Altin Goxhaj dhe Armir Shkurti tashme jane shume popullore ne rrjetet sociale. Sot jane tallur keq me  BE-ne dhe drejtuesit  e larte qe si perfaqesues kane sjelle nje figure te periudhes komuniste te Rumanise duke e krahasuar me Gramozin e parlamentit shqiptar:

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.