Bashkia Tiranë jep me koncension varrezat e dëshmorëve

- -, Lajme
0

“Ne duam për Tiranën varreza dinjitoze. Ne kemi të drejtë si kryeqytet të nderojmë ashtu siç duhet të rënët për liri. Nevoja e transformimit mjedisor dhe shërbimeve në varrezat e dëshmorëve duhet të ndjekë modelin e aktiviteteve të ngjashme si Nata e Bardhë, apo Peza N’Fest, të cilat ndonëse janë të kufizuara në kohë, duhen parë si pikë referimi”, thuhet ndër të tjera në relacionin e Bashkisë Tiranë.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *