Basha ashpërson tonet : “Zgjidhje politike ose shqiptaret të nxjerrin nga zyra”

Gjatë takimit të radhës në Pogradec, Lulzim Basha, i jep ultimatum Edi Ramës deri të premten e 15 Shkurtit për të gjetur zgjidhje politike.

Në të kundër sipas tij në shtunën e 16 Shkurtit shqiptarët do ta tërheqin zvarrë nga zyra.

16 Shkurti për kryetarin e opozitës do të shënojë ditën e rikthimit të Shpresës.
Ish pronarëve u premton shfuqizim të ligjit të pronave. Basha akuzon mediat se kanë censuruar zërin e opozitës për mbështetjen që i ka dhënë kësaj shtrese.

Zyra e selisë blu ka shpërndarë dhe një vizitë që Lulzim Basha ka bërë në ish-kampin e internimit të Tepelenës. I shoqëruar nga disa të mbijetuar të këtij kampi mes të cilëve Simon Miraka, Basha ka dëgjuar dëshmitë e tyre për kushtet e shfarosjes që ekzistonin në të.

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.