Banorët e nisin ditën me protestë te Unaza e Re, bllokojnë rrugën

kane nisur sërish me proteste diten e sotme banorët e zonës së “Astirit” në Tiranë. Prej ditesh ata tashme protestojne kunder vendimit per shembjen e banesave te tyre, per efekt te punimeve ne kete aks.

protesta-unaza

Ata kane bllokuar rrugen dhe theksojne se nuk do lejojnë prishjen e banesave deri në marrjen e dëmshpërblimit.

 

Protestuesit kanë “pushtuar” te dyja anët e Unazës së Re, duke bere keshtu te pamundur qarkullimin ne kete aks.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.