Banesat sociale për kakistokratët e Pukës, punëtorët e fabrikës 3 muaj pa rroga

Banesat sociale në Pukë nuk janë për njerëzit në nevojë por për njerëzit e pushtetit në qytetin lindor, ndërsa fabrika e këpucëve ka tre muaj që nuk paguan punëtorët.

Ky është denoncimi i publikuar nga ish kryeministri Sali Berisha.

Postimi i plotë i ish-kryeministrit Berisha:

Banesat sociale ne Puke jo per qytetaret ne nevoje por per kakistokratet lokale!

Puntoret e fabrikes tre muaj pa rroga! sb

Psh doktor Berisha.duke parë situatën dhe skandalet që kanë kapur qeverinë Rama.kane filluar edhe në bashkine Pukë skandal mbas skandali,jane bere shtëpitë sociale për njerëzit në nevojë.ka 4 muaj që kanë përfunduar dhe nuk i fusin mbrënda aty.sepse janë blerë nga punonjësit e bashkisë.dhe nga drejtori i spitalit dhe njerëz të afërt të kryetarit të bashkisë.respekt doktor berisha

Fabrika e këpucëve në Pukë. Kanë 3 muaj pa rroga kompania ka shpallur falimentimin kryetari I bashkisë palë me pronarin e kompanisë.familjet e shkreta do mbesin pa këtë vit të ri.e di sa është rroga 17000ne muaj.siguracionet I kanë pasur paguar vetë punonjësit.anonim ju lutem

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.