Axhenda e studentëve për nesër, protesta merr një tjetër rrjedhë

Studentët duket se nuk do të ndalen së protestuari, deri në plotësimin e të gjitha kërkesave të parashtruara Qeverisë.

Edhe ditën e sotme ata u mblodhën para kryeministrisë, ndërkohë që kanë paralajmëruar se ditën e nesërme do të protestojnë përpara shumë institucioneve.

Në një njoftim të bërë në rrjetet sociale. studentët do ta nisin protestën pranë fakulteteve, për të marshuar në këmbë para Ministrisë së Arsimit, Kryeministrisë, Kuvendit, Presidencës e më tejj drejt Ambasadës Amerikane dhe asaj të BE-së.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.