Avni Delvina:Shqipëria plaket: Ikin 19 mijë të rinj, shtohen 11 mijë pleq brenda një viti

Grafike nga cikli “Sherbimi funeral ALBANIA”
Shqipëria plaket: Ikin 19 mijë të rinj, shtohen 11 mijë pleq brenda një viti.
Shqipëria po humb gjithnjë e më shumë nga dividendi i saj demografik për shkak se popullsia po pakësohet me ritme të shpejta në grupmoshën e artë 0-40 vjeç teksa numri i personave mbi 65 vjeç po rritet me shpejtësi…..Pleqte jane spostuar te gjithe prane sherbimeve funerale, sepse po vjen dita qe ne Shqiperi do te kete shume pak te rinj, dhe sdo te kete kush ti varrosi.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.