Avni Delvina grafikë për Blushin : Hajnat…

Në morinë e memeve, fotomontazheve dhe karikaturave nuk mund të mbetet pa u evidentuar edhe punimi i fundit i Avni Delvina.

Autorin ka marrë shkas edhe nga qendrimi  I Top channel  që drejtohet  nga ish kre i Libras dhe ish – deputeti i rilindjes Ben Blushi, Delvina ka bërë nje montazh për këtë të fundit ku e ka paraqitur duke u zhgrryer në tepsinë e pushtetit  qe e quan, cikli “Spaghetti Western”.

Ja postimi i plotë i Delvinës:

 

 

Image

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.