PREMIOT E LOJTARËVE francezë

Ishte Botërori më i shtrenjtë i historisë dhe më i pasuri gjithashtu. FIFA shpërndau 791 milionë dollarë premio për skuadrat nga 576 milionë nga sa ishte 4 vite më parë në Brazil.…
Read More...