Artan Hoxha, guruja shpirtëror i Dhori Kules, Dekanit të Ekonomikut, për tenderat që çuan atë në Prokurori

Skandaloze është situata në Universitetin e Tiranës, ku me urdhër të Edi Ramës, studentët janë dhunuar në ambientet e fakulteteve.

Por jo vetëm kaq.

Dekani i Fakultetit të Juridikut, Artan Hoxha, njeriu që u emërua në bordin e Bankës së Shqipërisë, duket se po i kthen nderin Edi Ramës.

Artan Hoxha, si dekan i Fakultetit të Juridikut është marrë peng nga Edi Rama.

Ky i fundit i tund në fytyre relacionet e ILDKPI-së ku ai ka 300 mijë dollarë të dhuruara nga super vëllai që nuk iu lejua që të bëhej konsull nderi në Meksikë nga qeveria meksikane.

Por Artan Hoxha është edhe hartuesi i ligjit për Arsimin e Lartë dhe vendimit që çon në ‘thertore’ pedagogët.

A është Artan Hoxha, guruja shpirtëror i Dhori Kules, Dekanit të Ekonomikut, për tenderat që çuan atë në Prokurori.

Artan Hoxha ndër të tjera ka qenë edhe drejtor juridik i Rektoratit ndër vitë dhe aktiviteti i tij duhet hetuar deri në fund.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.