Arrestohet pronari shqiptar në Itali i trajtonte si kafshe punëtorët …

Pak euro punëtorëve, jetonin mes minjve dhe vidhte energji

Pak euro në orë, asnjë kontratë pune, ose ditë pushimi, të detyruar të jetonin midis minjve dhe insekteve në shtëpitë e shkatërruara me kanalizime të hapura. Kjo ishte ajo që u ofrohej shqiptareve nga sipermarresi i tyre po shqiptar, i cili u vu ne pranga nga policia italiane.

auglentAgjentët e Skuadrës së Raguzës dhe të stacionit të policisë arrestuan shqiptarin me emrin Auglent Lalollarit, 33 vjeç, i cili akuzohet per shfrytezim dhe kushte skandaloze pune per 6 bashkeatdhetare te tij.

Ai po hetohet gjithashtu për vjedhjen e energjisë elektrike, marrjen dhe punësimin e punëtorëve të parregullt në vend.

Policia beri nje kontroll te befasishem ne fermen e tij, duke u skandalizuar nga kushtet e punes.

 

 

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.