Arrestime e dhunë pas protestës, ish-ministri sulmon policinë

Kështu i cilëson ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani veprimet e Policisë së Shtetit pas përfundimit të protestës së shqiptarëve.

‘Policia është e motivuar qartësisht nga URREJTJA politike dhe jo nga ligji!’, shkruan ndër të tjera Manjani.

Reagimi i plotë i Ylli Manjanit në Facebook:

Sjellja e policisë post proteste, duke shoqëruar njerëz përdhunisht e kontrolluar banesa pa vendim gjykate dhe duke i goditur me duar të lidhura është haptazi e PA LIGJSHME!

Policia është e motivuar qartësisht nga URREJTJA politike dhe jo nga ligji!

Nuk kontestoj aspak arsyet e shoqërimit në polici, por mënyrën dhe shkeljet e rënda të ligjit.

Kujtoj edhe njëherë se asnjë punonjës policie nuk u prek dje nga protestuesit.

Nëse tek kjo lloj policie ka investuar fytyrën e tij Sandër Lleshi, është momenti ti vijë TURP!

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.