Apple do të zëvendësojë baterinë e Iphonit tuaj edhe nëse është në gjendje perfekte

Apple raportohet e do të zëvendësojë bateritë e Iphonëve edhe nëse ato janë në gjendje perfekte.

Kjo lëvizje e gjigandit të teknologjisë erdhi si pasojë e shpërthimit të lajmit se Apple ngadalëson versionet e vjetra të smartphonit për të shitur modelet e reja.

 

Loading...

Kompania lëshoi ​​një deklaratë ku u kërkonte falje klientëve dhe tha se do të zvogëlonte çmimin e shërbimeve të zëvendësimit të baterisë.

Zbritja ishte e destinuar për ‘çdokë me një iPhone 6 ose më të ri, bateria e të cilit duhet të zëvendësohet’, shkruan Daily Dot.

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.