Aplikacioni FaceApp/Ekspertët ngrenë alarmin për aplikacionin që transformon fytyrën

Aplikacioni FaceApp është bërë viral në rrjetet sociale, ku duket se efekti më i preferuar është ai i transformimi i imazhin lidhur me moshën. Por ekspertët kanë ngritur alarmin në lidhje me këtë aplikacion

Ky aplikacion është projektuar nga ekspertët rusë në vitin 2017 dhe ekspertët janë të shqetësuar për një klauzolë të dyshimtë lidhur me të, i cili mund të hyjë, të ruajë imazhet nga rrotulla e kamerës, pa lejen tuaj.   

 

maxresdefault

FaceApp lejohet të përdorë emrin tuaj, emrin e përdoruesit ‘ose ndonjë ngjashmëri të dhënë’ në çdo format medial pa kompensim dhe nuk do të keni ndonjë aftësi për ta hequr atë ose për të ankuar për të.

Gjithashtu nuk do t’ju kompensojë për këtë material dhe do të mbajë imazhin shumë kohë pasi të keni fshirë aplikacionin. Përdoruesit e Twitter kanë theksuar gjithashtu origjinën ruse të aplikacioneve – FaceApp është në pronësi të një kompanie, Wireless Lab, e cila është e bazuar në Shën Petersburg.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.