Antimafia/ PD sqaron si do veprohet, nga verifikimi te hetimi dhe vendimmarrja. Ku do shkojnë paratë e konfiskuara

Deputeti demokrat, Enkelejd Alibeaj ka sqaruar detaje nga nisja e opozitës për të ndalur dhënien e koncesioneve abuzive përmes ndryshimit të Ligjit Antimafia.

 

Alibeaj sqaron si do veprohet, nga verifikimi te hetimi dhe vendimmarrja. Ai shtoi se, paratë e investuara do tu kthehen qytetarëve përmes investimeve në ekonomi.

 

Tabelat e paraqitura nga deputeti gjatë aktivitetit të opozitës:

antimafia

antimafia1

antimafia2

antimafia3

antimafia4

antimafia5

antimafia6

antimafia8

antimafia9

antimafia10

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.