Andrra ka probleme me peshën e dobët, ja çka hanë

E ndryshe nga të tjerët, Andrra po punon në shtim peshe.

Shumica e fytyrave publike e kanë problem peshën e tepërt, po kjo nuk përbën problem për Andrrën e Sinanit.

Ajo nuk i kursen ushqimet kalorike pa e pasur brengë se do t’i vendos kilogramet e tepërt.

Loading...

Andrra ka publikuar një tavolinë të mbushur me ushqime të servuara për atë dhe Sinanin.

 

Loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.