Akuza në lidhje me përzgjedhjen e italianit Paolo Gentiloni në krye të financave të BE-së

Drejtuesja e ‘Vëllezërve Italianë’, gazetarja dhe politikania Giorgia Meloni ka hedhur akuza në lidhje me përzgjedhjen e italianit Paolo Gentiloni në krye të financave të BE-së.

Meloni shkruan në faqen e saj në Facebook, se Gentiloni është njeriu perfekt për të mos ndryshuar asgjë në Evropë, për të mbrojtur interesat e financës spekulative e për të forcuar hegjemoninë franko-gjermane.

Giorgia Meloni ka publikuar edhe një foto të Gentilionit me Xhorxh Sorrosin.

 

‘Si patriotë, jemi të lumtur që Italisë i është dhënë në Komisionin Evropian një portofol i rëndësishëm si ai i Çështjeve Ekonomike e Monetare.

Për të ardhur keq që i ngarkuar për një detyrë të tillë është thirrur një politikan që italianët e kanë refuzuar, e kanë dërguar në shtëpi dhe që Lëvizja 5 Yje e bëri të hyri nga dritarja falë paktit të kolltukut me PD.

Gentiloni është njeriu perfekt për të mos ndryshuar asgjë në Evropë, për të mbrojtur interesat e financës spekulative e për të forcuar hegjemoninë franko-gjermane’, shkruan Giordia Meloni në faqen e saj në Facebook.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.