Ajo Shqipëri që doni ju KM, kurrë mos u bëftë!

Nga Ilir Demalia

Kongresi Partisë Socialiste, çfaqje e një të njeriu të mpirë psigjikisht, prej maktheve të pushtetit dhe delirit të sundimit si kryekrimi i shkatërrimit të vëndit dhe parametrave me elementar të zhvillimit demokratik dhe shtetit të së drejtës.

Ky njeri i kapur tërësisht nga oligarkia organizatave kriminale të drogës, pastrimit parave, korrupsionit shtetëror, vjedhjes dhe shkatërrimit të pronës publike, me të vetmin qëllim, mbajtjen e pushtetit. Me një parti idjotësh si ajo e mbledhur sot në shesh, që i bindeshin ketij mithomani psiqik, e kjo do të thotë, thirrjes së tij, “nxirrni telefonat nga xhepi!
Nxirre ti Pandi!
Nxirrini! Nxirrini!
Dhe bëni nga një foto nga ky shesh, dhe postojeni, Ja Shqipëria që duam!

Tregoj një mjerim të madh jo vetëm për atë bandë në shesh por edhe për shqiptarët si…

Ajo Shqipëri që doni ju KM, megjithë atë turmë idjote në atë shesh, që i trajton si inbecilë, dhe ata, i binden idjotësisë suaj duke treguar idjotësine e turmave, kurrë mos u bëftë dhe i pushoftë ora një orë e më parë bashkë me ju KM.

Po të kujtoj se ai kongres në shesh sot është model i marrë nga Kongresi Partisë Naziste të Hitlerit në 1933! librin e të cilit ju e mbani tek koka krevatit, jo për të shkatërruar botën, se nuk i ke ato këllqe, por për të rrënuar Shqipërinë! Siç dhe deri këtu e ke rrënuar mjaft deri në pakthyeshmëri.

Loading...
Të ngjashme

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.